به گزارش خبرنگار بین الملل ایبِنا و به نقل از عمون، این در حالی است که ترس از کاهش تقاضا به دلیل کاهش رشد اقتصاد چین بر تاثیر بسته شدن تاسیسات تولید نفت در لیبی سایه انداخته است.
بهای معاملات آتی نفت برنت تا ساعت ۰۱:۵۶ به وقت گرینویچ با ۳۷ سنت یا ۰.۴۸ درصد کاهش به ۷۷.۱۵ دلار در هر بشکه رسید.
نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا که روز دوشنبه به دلیل تعطیلات روز کارگر در آمریکا تسویه نشد، از نزدیکی روز جمعه با ۲۸ سنت افزایش به ۷۳.۵۵ دلار رسید.
وارن پترسون از ING گفت: "نفت همچنان تحت فشار است، زیرا نگرانیها در مورد تقاضای چین ادامه دارد. دادههای ضعیف PMI که ضعیفتر از حد انتظار بود، برای کاهش این نگرانیها کافی نبود. "
شاخص مدیران خرید چین در ماه اوت به پایینترین حد خود در شش ماه گذشته رسید. روز دوشنبه، چین اولین کاهش سفارشات صادراتی جدید در هشت ماه گذشته را در ماه ژوئیه ثبت کرد و اعلام کرد که قیمت مسکن جدید در ماه آگوست با ضعیفترین سرعت امسال رشد کرد.
پترسون افزود: واضح است که این تنشهای تقاضا تاثیر اختلالات عرضه از سوی لیبی را خنثی میکند.
هیئت حمایتی سازمان ملل در لیبی گفت که میزبان مذاکراتی در طرابلس روز دوشنبه برای رسیدگی به بحران بانک مرکزی لیبی بود که منجر به توقف تولید نفت شد که به کمتر از نصف سطح معمول خود رسید.
این مأموریت بیان کرد که شرکت کنندگان به "تفاهمات مهمی" دست یافتند.
وی افزود: نمایندگان مجلس نمایندگان و شورای عالی کشور در پایان جلسه موافقت کردند آنچه را که بر سر آن توافق کرده اند برای رایزنی به دو مجلس ارائه کنند مشروط بر اینکه فردا رایزنیها با هدف نهایی شدن امضای توافقنامه تکمیل شود.
شش مهندس به رویترز گفتند که صادرات نفت از بنادر عمده لیبی همچنان متوقف شده است و تولید در سراسر کشور کم است.
شرکت ملی نفت لیبی نیز از روز گذشته در میدان نفتی ال فیل وضعیت فورس ماژور اعلام کرد.
شرکت ملی نفت این کشور گفت که کل تولید تا ۲۸ آگوست به بیش از ۵۹۱ هزار بشکه در روز از حدود ۹۵۹ هزار بشکه در روز در ۲۶ اوت کاهش یافت.
هشت کشور عضو ائتلاف اوپک پلاس که شامل سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و شرکای آن میشود، قرار است تولید خود را در ماه اکتبر ۱۸۰ هزار بشکه در روز افزایش دهند، برنامهای که به گفته منابع صنعتی احتمالا بدون توجه به نگرانیهای تقاضا اجرا خواهد شد.
نظرسنجی رویترز دیروز دوشنبه نشان داد که تولید جهانی نفت در ماه گذشته به پایینترین سطح از ژانویه رسیده است.
نگرانیها در مورد ذخایر پس از حمله روز گذشته به دو نفتکش در دریای سرخ در نزدیکی یمن تشدید شد، هر چند به آنها آسیب زیادی وارد نشد. حوثیها مسئولیت حمله به یکی از دو نفتکش را بر عهده گرفتند.
پالایشگاه نفت گازپروم روسیه در مسکو نیز فعالیت یکی از واحدهای خود را برای انجام تعمیرات به حالت تعلیق درآورد. این آتش سوزی روز یکشنبه پس از حمله هواپیمای بدون سرنشین به پالایشگاهی رخ داد که سال گذشته ۱۱.۶ میلیون تن نفت خام را فرآوری کرد.